Emas Fizikal TOP



⭐EMAS FIZIKAL TOP!!!⭐

Perkongsian dari stokis Shahlizarichgold

*******************************************************************************
Dalam seminar pelaburan hari ini,saya ada ajukan soalan pada panel dari PUNB yg sah² pakar dalam pelaburan wang fiat.

Soalan saya: 
" sekiranya saya menukarkan invest wang fiat kepada invest EMAS untuk pelaburan jangka panjang, adakah itu satu perkara yg bagus @ sebaliknya?"

Dlm masa yang sama saya dengar peserta yang kat belakang saya cakap "Its a good question".. Dalam hati kembang kuncup la...hehehehe..

Nk tau apa JAWAPAN PANEL tu?๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Ini jawapannya dari orang yang terror dengan pelaburan wang fiat tau. Bukan main².

๐Ÿ’ŽPelaburan emas adalah satu pelaburan yg BAGUS.. (cek senyum lebaq dah๐Ÿ˜ƒ) tapi pastikan EMAS tu adalah EMAS FIZIKAL bukan pada kertas sahaja..l

Pesanan penaja: 
"Jangan sesekali join pelaburan Emas tanpa Emas Fizikal takut sat lagi labur² terus lebur"๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š

๐Ÿ’ŽWalaupun harga EMAS ada turun naik, selagi Emas fizikal di tangan anda, tetap manfaat  sebab walaupun rugi atas kertas emas tu tetapi boleh digunakan.

Contohnya, digadaikan untuk mulakan bisnes,nak kahwin, pendidikan & sebagainya.

๐Ÿ’ŽEmas laku di seluruh dunia jika dibandingkn dengan wang fiat (tang ni buat senyum cek lg bertambah lebaq ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚)

๐Ÿ”So, kesimpulannya dgn jawapn yang diberikan, ini bermakna Pelaburan Emas (Fizikal) adalah satu tindakan yang bagus & saya merasakan dengan join Powergold saya tak salah memilih  kerana sy dapat EMAS FIZIKAL & berada di platform yang betul kerana di Powergold juga banyak saya belajar tentang ILMU EMAS...

Yg dah start saving emas tak perlu risau² lagi.. Pilihan anda betul.๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

Yg belum start.. Pikiaq² sendiri lor.. Takdak sapa paksa hokey๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

 *********************************************************************************

Jom bermula sekarang. Tukarlah simpanan anda dari wang kepada emas.

You Might Also Like

2 comments