Okay, Last entri . Punyalah berjanggut.

Cik Shima habiskan juga sebab bila ada opening kenalah ada closing kan.

Last day, hari ni tak plan mana sangat. Just shopping di Morning Market Hat Yai. Cik Shima tak beli apa sangat kat sini. Kaki shopping untuk biskut, ait tin ala2 red bull boleh beli di sini. Memang murah sangat-sangat.

Cik Shima beli biji gajus . Murah sikit berbanding di Malaysia atau padang besar. hampir ke tenghari juga kami di sini.


Selepas tu, kami bertolak balik ke Danok untuk makan tenghari dan solat. Selepas makan, kami terus menjelajah 7 eleven dari satu ke satu sebab nak cari Burger dan Susu Pisang. Memang laku keras. Dikatakan sold out di 7 eleven. Cik Shima dapatlah juga 2 bungkus burger. Pisang susu, sold out. Memang frust giler.


Pulut ayam Cik Shima beli di Danok, sebelah 7 eleven. Pulut ayam ni ingat nak makan kat floating market tapi Latif bagitau baik beli di Danok, lagi sedap. Memang sedap pun. Lupa nak amik gambar. 
Di Danok juga Cik Shima beli beras pulut. Sampai pening nak pilih, banyak jenis ....nasib baik ada Kak Ton. Dia tolong pilih.

Perhatian : Beras wangi dan pulut nak beli, ada limit ya. Cik shima tak ingat berapa, boleh cek. 

Dah selesai, kami pun masuk Malaysia, sekejap ja masa berlalu. 

Shopping Complex ni tak tahu kat mana





Read More
Mari kita pastikan di dalam dan kawasan rumah serta sekitarnya dibersihkan sebelum kita memulakan percutian.

Hapus Aedes.
Bebas Demam Denggi
Bebas Chikungunya 
Bebas Zika





**********************************************************
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.
*Produk Vken Trave l  - Stokin, Knee Pad, Wristlet*
**********************************************************
 


Read More

PERANAKAN RAHIM  SAYA NAIK SEMULA

Alhamdulillah , menarik untuk dibaca,



BERSALIN NORMAL DAN OPERATE BOLEH PAKAI STOKIN VKEN

Pengalaman pengguna stokin Vken

Semasa berpantang kita tak boleh bermanja manja. Kita perlu ada tenaga nak jaga diri, masak minum untuk  suami dan anak anak. Kita yang bangun tidur malam. 
Kita dah tak sempat jaga badan lepas bersalin.


TESTIMONI PENGGUNA MARIAM 
-BERSALIN  OPERATE ANAK KE 9-


"Saya pakai stokin vken sebelum mengandung lagi. 11 bulan saya tunggu, akhirnya saya mengandung. Semasa mengandung saya tidak mabuk seperti 8 anak yang lain.Memang saya tak letih, saya bertenaga.Betul betul stokin vken ni melancarkan peredarah darah. Saya juga mudah buang air besar. Paling best kaki tak krem, kaki tak sakit, kaki tak kebas dan kaki tak kejang semasa mengandung.

"Bila saya berpantang, rahim saya cepat mengecut. Saya operate bersalin. Jahitan bedah cepat baik. Malah saya tak murung, meroyan, kaki saya hangat sepanjang berpantang seperti saya beranggang dan bertungku."

PALING AJAIB KUASA ALLAH PERANAKKAN SAYA NAIK. 

Pilihlah Stokin vken, Vspine vken, Cap vken,  dan Vmultiple vken untuk  jaga badan kita.



Anda Dah:

Tak Perlu Bertungku
Tak Perlu Beranggang
Tak Perlu Tuam
Tak Perlu Bertanggas
Tak Perlu Urut
Tak Perlu Sapu Param
Tak Perlu Sapu Pilis
Tak Perlu Makan Jamu
Tak Perlu Minum Akar Kayu

 
Vspine




Stokin Vken, Vspine Bengkung, Vmultiple Vken Memang Panas Untuk Badan.
 





Pakai seawal yg boleh untuk dapat bekalan darah yang lancar dan sihat. Insya Allah dapat cegah komplikasi serius ketika anda mengandung & berpantang.

STOKIN VKEN dapat cegah komplikasi Hamil antaranya:

1. Risiko Kaki Bengkak - Edema
2. Risiko Kaki Cramp, Tarik Mengkarung
3. Risiko Kurang Sel Darah Merah (Anaemia)
4. Risiko Sakit Pinggang
5. Risiko Cepat Letih & Sakit Badan
6. Risiko Alahan Teruk
7. Risiko kencing manis Ketika Hamil
8. Risiko Tekanan Darah Tiinggi
9. Risiko Migrain
10. Risiko Demam, Selsema & Batuk

BERPANTANG.

Biasanya dengan istiqomah memakai stokin sepanjang tempoh berpantang dapat mencegah berlakunya 'Bentan Urat' seperti demam, bisa urat & sendi, sakit pinggang dan pening-pening kepala.

Kelancaran darah beroksigen akan mempercepatkan luka sembuh dan badan lebih cergas dalam masa cepat.

Pengeluaran susu ibu juga lebih banyak dan lancar tanpa berlaku keadaan bengkak susu.





WRISTLET VKEN SESUAI UTK BABY KUNING ATAU SARUNG BANTAL VDREAM


 




HARGA STOKIN VKEN LEBIH MURAH DARI NILAI KESIHATAN ANDA.



**********************************************************
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.
*Produk Vken Trave l  - Stokin, Knee Pad, Wristlet*

**********************************************************
Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama