INI PENGAKUAN PELANGGAN KAMI YANG KEMBALI SIHAT

stokin vken


  
"Puteri, ape stokin ni dah buat?  Ya Allah seriously selama ni kaki sakit, bila bangun pagi dah gone. Suka sangat, thanks ye. Masa tido kaki bagai diurut,lembut.Alhamdulillah, terima kasih kenalkan saya dengan STOKIN VKEN ni”
.
.
TAPI ADA 1 LAGI CERITA BEST.

“Saya sakit tumit kaki belah kiri,urut pun tidak jadi sehinggalah saya jumpa iklan ni dan terus PM.. saya beli. Saya bank in payment, dan bila barang dah sampai terus pakai dah seminggu saya pakai. Saya perasan tumit kaki saya dah tidak sakit lagi,tekan-tekan pun ok.

Dulu tidak boleh sentuh sakit. Bangun tido tidak perlu berdengkot-dengkot lagi,solat pun dah boleh pijak lantai dengan elok, walau pun agak mahal dgn harga sepasang stokin, pulangannya amat berbaloi kerana boleh pakai sampai 5 tahun. Terima kasih kerana menjual stoking ini.”

Masih belom terlambat untuk dapatkan STOKIN VKEN.T eknologi hebat hanya pada sepasang stokin ini. Stokin merawat darah. 









Read More
Rakyat  Malaysia merupakan penduduk yang mempunyai masalah obesiti yang tertinggi di Asia. Majoriti rasanya dah cuba pelbagai cara tetapi tidak berhasil. Salah satunya dalah disebabkan di Malaysia mewah dengan pelbagai makanan . Sebut sahaja nak makan masakan negara mana, pasti ada.

Sememangnya Rakyat Malaysia suka makan. Anda setuju atau tidak?

Kini MXB telah mengeluarkan satu lagi produk iaitu B-CONTOUR. Tak susah sangat pantang laranag dia, hanya pakai sahaja dan minum air putih secukupnya. Anda boleh makan seperti biasa.

Petua kuruskan Badan



B-CONTOUR terbaik .

MXB B-CONTOUR.
Nama pun dah ISTIMEWA. APA LAGI YANG ISTIMEWA SELAIN NAMANYA?

(+)MEMBENTUK TUBUH ANDA DENGAN KUASA PEMBAKARAN LEMAK

-Fisioterapi
-Upkan Payudara
-Pinggang Langsing
-Selesa dan Mudah Aliran Bernafas
-Membentuk Badan SLIM IDEAL
-Merawat Badan (Kualiti Sihat)
-PEMBAKARAN LEMAK
-Pakai dan JADI LANGSING
-Meningkatkan KESIHATAN PADA RAHIM
-Bentuk badan Sweet sangat.
-Penjagaan Kulit dan WAJAH SEMAKIN CANTIK 

Langsingkan Badan


(+)INI MATERIAL B-CONTOUR VKEN
-ION NEGATIF
-78 JENIS MINERAL
-GERMANIUM
-TITANIUM
-NANO PERAK

(+) 4 LANGKAH PEMAKAIAN B-CONTOUR VKEN MXB YANG BETUL

-Pakai dari bawah kaki ke atas badan
-Laraskan perlahan lahan
-Laraskan kedudukan dada dengan betul
-SIAP

TERBAIK BCONTOUR
✔ Sesuai untuk perempuan
✔ Cuma pakai setiap hari
✔ Tidak perlu berlapar
✔ Berat menurun, lantas perut, lengan, peha mengecil
✔ Tenaga makin bertambah
✔ BUKAN buang air tp buang lemak !
✔ Video Testimoni
.




TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU....
✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan
✘ Berat tak naik balik sebab selesa di pakai
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas


Kuruskan Badan
B-Contour




IMPIAN untuk BE SLIM tu tak salah, ia boleh jadi PEMANGKIN KEJAYAAN tau,

 Jom sarungkan
#B-contour
#VKEN

Read More
#Semput atau #Athma.


ASMA
Gambar : Carian Google





Asma (Asthma) adalah penyakit kronik saluran pernafasan yang menyebabkan pernafasan menjadi sukar. Terdapat keradangan saluran udara yang mengakibatkan penyempitan sementara pada saluran udara yang membawa oksigen ke paru-paru. Ini mengakibatkan gejala asma, termasuk batuk, berdeham, sesak nafas, dan sesak dada.


 Cik Shima sebenarnya ada juga dan begitu juga sepupu sepapat sebelah arwah mak. Keturunan memang ada. 

Buat masa ni, masih terkawal Cik Shima hanya perlu jaga makanan dan cuaca. Sejuk sejuk tu musuhlah kan. Sebab tu, Cik Shima tak suka travel musim sejuk.

Masa gi Beijing dulu, mmg standby la minyak panas, long jon, stokin tebal, cuaca kat sana bawah 10. Naik tembok China, dah kena sikit sebab sejuk pas tu berangin. Custome Puteri Cina ka , Pahlawan Cina ka, x peduli dah. Ambil keputusan rehat kat bawah.

Masa gi Sabah baru ni, kena angin pulau, pastu hujan..sejuk...sampai ja daratan, terus demam.
Cerita lanjut kat blog ya
http://sharimahyahya.blogspot.my

Arwah kakak dulu siap pesan, rasa ja nak penat, rehat dulu, lunjur kaki, kosongkan fikiran dan rehat.

Sekarang Cik Shima ikhtiar dengan stokin dan wristlet. Kalau boleh tak nak lah sampai guna gas kan. Musim hujan sekarang ni, memang tak tinggal la stokin.

Kita ikhtiar selagi boleh.











cme
Read More
Hari ni Cik Shima baik sikit, nak tunjuk cara nak buat blog list.

Mudah sahaja. 

Macam biasa pergi pada https://blogger.com. Sign in mengikut emel yang anda telah guna untuk blog berkenaan.

Langkah-langkahnya seperti di bawah : 

Kemudian pergi pada LAYOUT .




Pilih yang mana ada perkataan ADD A GADGET.  Klik tanda + pada BLOG LIST.



Kemudian Masukkan Title (ikut apa yang kita nak masuk), kemudian klik Add To List.



Masukkan url blog (wajib  tahu), contoh : http://sharimahyahya.blogspot.my. Klik ADD. 



Untuk tambah lagi URL lain , klik sahaja pada Add To List. Bila dah selesai, klik  SAVE
Blog List anda akan dipapar pada ruangan Add Gadget yang anda pilih tadi.



Nak Kemaskini, cuma klik pada EDIT. Kemudian jika nak tambah list lagi, klik Add To List. Ulang step yang sama cara Add To List. Jika nak remove, klik sahaja REMOVE. Dan kemudian SAVE





Selamat Mencuba
Read More
31 OGOS 2018

Pagi ni Cik Shima masih di Pantai Merdeka. Hujan lebat sangat, Sejuk rasa. Bangun-bangun pagi, tengok-tengok anak menakan tak ada. Tanya adik, dia kata Syazwan ngan mat Arif tak balik semalam. Dari dalam rumah, adik dengar petikan gitar . Rupa-rupanya diaorang duk di bawah bangsal dekat ngan cafe. Tak leh balik, hujan lepat. Apalagi mak cik diaorg amik pi ambil depa dengan payung. Sayang Gitar punya pasal, sanggup tak balik, tu dia.

Merdeka Beach Resort


Alhamdulillah, tak lama lepas tu hujan berenti. Jadi, kami pun pi breakfast kat cafe. Orang dah ramai, maklumlah tadi tak leh kuar. Sapa nak makan kat sini pun boleh, bayar sorang RM10 untuk dewasa. Makan ja apa nak makann. Yang mana ambil resort, makanan dah provide ikut jumlah katil.

Lepas makan, aku ke gerai yang dibuka dah semalam lena diulit mimpi. Usha-usha apa yang patut, nak beli rasa macam tak ada apa sangat . Lepas window shopping, terus ke  kolam. Teman Najiha dan Najwa.

Semalam tak ramai sangat, pagi ni kolam penuh dengan budak-budak. Rasa macam nak inform pengurus resort minta tambah kolam. Lepak-lepak sambil layan telefon.

Merdeka Beach Resort



Kiranya hari ni hari santai-santai sahaja.
Cukup time check out. 
Next year , boleh mai lagi, tapi kena booking awai.

Merdeka Beach Resort




Boleh juga lihat entri >> MALAM 31 OGOS DI PANTAI MERDEKA



*********************************************************
Anda sayang rambut anda? Mahu Bebas Kelemumur? Rambut Luruh? Rambut Gatal? Kusut? Jom Tukar ke Produk Organik. Bebas Bahan Kimia Berbahaya. Shampoo Santan dan Serum Tonik Bayam adalah terbaik.
Page FB :Tonik Rambut Bayam Nurul Gold Utara
Pendaftaran Agent/ Dropship Tonik Rambut Bayam dibuka.
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.

**********************************************************

Read More

BAYAM MAMPU MERANSANG PERTUMBUHAN RAMBUT 

Bayam mengandungi vitamin B, vitamin C, vitamin E, kalium, kalsium, zat besi, magnesium dan asam lemak omega-3 yang diperlukan untuk pertumbuhan rambut .

ZAT BESI didalam bayam membantu meningkatkan oksigen dalam sel darah merah yang selanjutnya akan disalurkan ke folikel rambut.

Ini sangat penting untuk membekalkan nutrisi pada batang rambut dari dalam dan menjadikannya kuat.
.
Bayam adalah salah satu bahan utama di dalam  Tonik Rambut  Bayam.

Penggunaan minima 2 kali sehari mampu menguatkan rambut bermula dari akar.

Jom dapatkan Tonik Bayam sekarang










*********************************************************
Anda sayang rambut anda? Mahu Bebas Kelemumur? Rambut Luruh? Rambut Gatal? Kusut? Jom Tukar ke Produk Organik. Bebas Bahan Kimia Berbahaya. Shampoo Santan dan Serum Tonik Bayam adalah terbaik.
Page FB :Tonik Rambut Bayam Nurul Gold Utara
Pendaftaran Agent/ Dropship Tonik Rambut Bayam dibuka.
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.
**********************************************************

Read More
Stokin Vken


Umor Dah 4 Series Ni, Tumit Kaki Selalu Sakit.
.
Sejak pakai STOKIN VKEN ni, tumIt & tapak kakI dah tak sakit lagi, ringan jer. Nak basuh pun senang. Beli sekali, boleh pakai sehingga 5-7 tahun.Berbaloi sangat.


Fungsi Stokin ni SPEClAL SANGAT :

  • MembantuMelancarkanDARAH 
  • MemberiTENAGA 
  • MembantuTambahOksigenDidalamDarah


Cara pakai STOKIN VKEN ni amat mudah :


  • Digalakkan pakai 8 jam sehari dan minum air kosong 3 liter sehari untuk proses detoks
  • Jika ada masalah ketika kerja, pakai juga waktu kerja. Sambil bekerja, sambil terima rawatan
  • Tiada had masa, lagi lama lagi bagus
CARA BASUH
  • Jika pakai di dalam rumah, tidak payah basuh kerap.
  • Sebab tiada bakterla & tidak berbau busuk
  • Jika kotor, boleh basuh tangan guna sabun biasa. Jangan guna peluntur atau pelembut.


Kelebihan STOKIN VKEN ni


  • Sekali beli, boleh dipakai untuk terima  rawatan sehingga 5-7 tahun.
  • Tidak berbau busuk. ( tak prlu basuh  kerap).
  • Boleh dipakai bila2 masa & dimana saja 
  • Sesuai dipakai oleh mereka yg mngandung.
  • Sekecil-kecil umur bayi dan sehinggalah yang berusia boleh pakai STOKIN VKEN. 
  • Kesan lebih hebat dari refleksiologi.






Stokin Rawat Darah










*********************************************************
Anda sayang rambut anda? Mahu Bebas Kelemumur? Rambut Luruh? Rambut Gatal? Kusut? Jom Tukar ke Produk Organik. Bebas Bahan Kimia Berbahaya. Shampoo Santan dan Serum Tonik Bayam adalah terbaik.
Page FB : Shampoo Santan ->>Klik Sini  atau
Page FB :Tonik Rambut Bayam Nurul Gold Utara
Pendaftaran Agent/ Dropship Shampoo Santan & Tonik Rambut Bayam dibuka.
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.
**********************************************************
 
Read More
Entri ni agak lambat sikit dan hampir terlupa pun. Percutian di Pantai Merdeka ni pelan adik. Adik yang atur.

30 Ogos 2018 (Khamis)

Hari ni hari Khamis, jadi Cik Shima apply cuti . Senang nak prepare apa yang patut, Tapi lain pulok jadinya. Anak buah dari Langkawi nak join sekali. Lepas cek tiket dan timbang tara, aku kena pastikan dia landing di Tanah Besar sebelum jam 11.00 pagi. Nak check in jam 2.00 petang. Jadi, aku minta dia naik bot dari Kuala Perlis Jam 9.00 pagi. Bot Kuala Kedah, terlepas waktu. Kalau ada lambat. Pagi tu juga, aku dan adik aku terus shoot ke Jeti Kuala Perlis. Nasib baik adik dah biasa dengan Perlis, jadi tak ada masalah sangat. Jam 10.30 pagi macam tu, anak buah sampai. Terus shoot balik Sungai Petani, konon -konon nak balik kut Jitra, last-last terlajak simpang ke Changlun. Duk tak duk, sampai depan Universiti Utara Malaysia. Oh My God, dah tersesat pulok. Jumpa kedai makan, kami makan dulu. Kedai makan ni betul-betul dekat bulatan UUM.  Okay juga harga dia. Mungkin kawasan student kut. Lepas makan, buka waze untuk jalan pulang. Setelah masuk ikut kawasan kampung, akhirnya kami tembus kut tasik Darul Aman. Tak taulah dia bawa jalan mana. Sukanya waze ni, kadang-kadang dia bawa laluan yang tak pernah lalu, tapi sebenarnya dekat.


Pantai Merdeka
Gambar dari website Merdeka Beach Resort

Sampai rumah dalam pukul 1.00 petang. Rehat sat. Nasib baik barang-barang memang dah packing awal-awal lagi, tak kalut sangat. Lepas Zohor, aku, Saidah , Ina dan anak-anak terus bergerak ke Merdeka Beach Resort. Husband Ina@At, mak, ayah dan anak menakan lagi 2 orang akan ikut kemudian.

Sampai Di Merdeka Beach Resort, dah ramai tetapi parking tetap ada. Sembang dengan penyambut tetamu, semua bilik dah penuh. Bilik yang Ina tempah ni , resortnya ada 2 bilik. Cik Shima ada amik flyers Merdeka Beach, konon-konon nak upload dalam blog tapi last-last sekali hilang.  Kalau nak tahu tentang bilik dan harga di Merdeka Beach Resort, boleh layari laman web Merdeka Beach Resort.

Ina tempah untuk kami jenis Family Room. Okay juga, memang sesuai untuk family pun. Sampai-sampai ja, kami letak barang manakala Najwa dan Najiha terus ke kolam mandi. Diaorang dah biasa datang, jadi tak ada masalah sangat. Mak dan yang lain-lain datang kemudian.
Pantai Merdeka
Gambar dari website Merdeka Beach Resort


Petang tu, tak ada aktiviti sangat. Just teman Najwa dan Najiha mandi kolam. Ingat nak tumpang juga tapi sebab ramai dan kolam tu pun terhad, jadi bagi ja anak-anak main. At pula, dalam diam, balik semula rumah di Zon Mawar, nak amik lampu sebab malam ni nak BBQ. Terlupa bawa. Dia siap pesan suruh booking tempat  ramai, risau nanti tak ada tempat. Di Merdeka beach Resort tiada kawasan untuk BBQ cuma diaorang sediakan set BBQ. Boleh sewa untuk 1 malam. Bayarannya RM80.00. Kami tak amik pun set tu, sebab dah bawa.


Pantai Merdeka
Najiha Kena Batu

Sepetang di Pantai Merdeka



Lepas maghrib, kami pun get ready untuk BBQ dan sambil-sambil tu sempat juga setting proop besday untuk Najwa dan Najiha. Kiranya malam tu, ada jugalah sesi potong kek untuk kedua-dua beradik tu. Jiha, mood tak okay sikit sebab petangnya tu pergi mandi pantai, kaki kena batu dan berdarah. Jadi lepas ja makan, dia nak balik bilik, dia nak tidur. Saidah pulok demam. Malam tu juga, ayah terima call dari orang dalam taman, esok pagi nak amik khemah, Mau tak mau dia kena balik juga malam tu. Kesudahannya, ayah, mak dan Saidah sempat bersama kami sekejap ja. Malam tu juga diaorang balik.

Pantai Merdeka


Pantai Merdeka
Kek hari Jadi

Muka tak happy, nak main kena paksa ambil gambar

Najiha balik resort terus tidur. Plan ingat nak lepak tepi pantai, tapi last sekali Cik Shima suruh ja Ina, At Ina dan Najwa ja pergi lepak. Lagipun Cik Shima memang rasa nak berehat pun. Syazwan, Syamsul dan Mat Arif , diaorang tak tau la hilang pi mana. Tak pa, anak bujang tak ada masalah.

Jam 12.00 malam, bunga api dimainkan menandakan 31 Ogos 2018, Hari Kemerdekaan Malaysia. Ingatkan meriah ngan bunga api, tapi agak mengecewakan.  Tak lah meriah sangat..hihihi.
Tinggal sat Jiha, kuar rumah nak tengok api tu. Dah selesai, masuk balik.  Dan terus tidur.

SAMBUNG EPISODE SETERUSNYA >> BERCUTI DI PANTAI MERDEKA



*********************************************************
Anda sayang rambut anda? Mahu Bebas Kelemumur? Rambut Luruh? Rambut Gatal? Kusut? Jom Tukar ke Produk Organik. Bebas Bahan Kimia Berbahaya. Shampoo Santan dan Serum Tonik Bayam adalah terbaik.
Page FB : Shampoo Santan ->>Klik Sini  atau
Page FB :Tonik Rambut Bayam Nurul Gold Utara
Pendaftaran Agent/ Dropship Shampoo Santan & Tonik Rambut Bayam dibuka.
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.
**********************************************************




Read More
Masalah Lelaki Botak


Rambut gugur oh rambut gugur. Tanyalah semua lelaki, boleh dikatakan majoriti lelaki akan takut dengan masalah keguguran rambut ini.

Kewujudan pulau di kepala pasti mendatangkan rasa tidak senang dalam diri dan juga boleh menyebabkan hilang keyakinan diri.

Lelaki, sama sahaja seperti wanita. Jika wanita mengatakan rambut mereka adalah mahkota, begitu juga lelaki.

Memiliki rambut yang lebat, hitam dan bersinar sememangnya idaman seorang lelaki. Tanpanya, ibarat tidak lengkap diri bergelar lelaki.

Oleh itu, kami di Cik Shima ingin berkongsi dengan  kaum Adam tentang punca-punca berlakunya masalah keguguran rambut ini.

Mungkin pada waktu rambut anda banyak dan sihat anda tak pernah ambil kisah pun tentang hal ini. Tetapi, apabila ianya terjadi, ia ibarat satu malapetaka yang besar.

Jom kita baca punca-puncanya:

1. Genetik

Masalah keguguran rambut boleh dikaitkan dengan genetik yang dimiliki oleh anda. Tidak kira sama ada ia adalah genetik daripada ibu atau bapa anda.

Jika salah seorang atau kedua-duanya dalam keluarga mereka ada masalah keguguran rambut, maka kemungkinan besar anda juga akan hadapi masalah ini.


2. Umur

Apabila umur anda semakin bertambah, sama ada anda suka ataupun tidak ,potensi untuk anda hadapi masalah keguguran rambut adalah tinggi. Ini terjadi kerana badan semakin kekurangan nutrisi untuk membantu penghasilan rambut yang baru dan kuat.

3. Anak

Jika anda adalah seorang bapa, faktor anak yang semakin ramai akan menjadi punca kenapa rambut anda gugur.

Rambut gugur terjadi gara-gara berlakunya tekanan untuk menguruskan perihal anak-anak. Itu belum campur lagi urusan kerja kan? Mesti lagi stres.

4. Diet

Gaya pemakanan juga boleh menjadi punca mengapa anda mengalami masalah keguguran rambut. Contohnya, jika anda sangat kerap minum minuman berasaskan kafein, ini akan menyebabkan berlakunya masalah keguguran rambut. Jadi, sila jaga pemakanan anda jika mahu elakkan masalah ini daripada berlaku.

5. Merokok

Turut menjadi punca mengapa berlakunya keguguran rambut. Kenapa merokok boleh buat rambut gugur?

Ini kerana ia boleh mengganggu kelancaran darah serta mengurangkan nutrisi yang membantu menghasilkan rambut yang kuat dan sihat.

6. Penyakit kulit

Penyakit kulit juga boleh menjadi punca berlakunya masalah keguguran rambut. Kewujudan penyakit kulit di kulit kepala akan menyebabkan ia menyerang akar rambut dan mengakibatkan rambut menjadi rosak lalu gugur.

Andainya tidak diubati segera, rambut akan gugur dengan banyak.

7. Stres

Tidak kira sama ada stres di tempat kerja atau di rumah, stres dengan kawan-kawan atau sesiapa sahaja, andainya anda tidak mengawalnya dengan baik, bersiap sedialah untuk kehilangan rambut anda.

8. Hormon

Bagi lelaki, memiliki hormon testosteron pada tahap yang baik adalah sangat penting. Kekurangan hormon ini akan menyebabkan anda menghadapi masalah keguguran rambut.

Jadi, pastikan anda mengambil makanan-makanan yang boleh membantu mengekalkan hormon testosteron pada tahap yang baik.



*********************************************************
Anda sayang rambut anda? Mahu Bebas Kelemumur? Rambut Luruh? Rambut Gatal? Kusut? Jom Tukar ke Produk Organik. Bebas Bahan Kimia Berbahaya. Shampoo Santan dan Serum Tonik Bayam adalah terbaik.
Page FB : Shampoo Santan ->>Klik Sini  atau
Page FB :Tonik Rambut Bayam Nurul Gold Utara
Pendaftaran Agent/ Dropship Shampoo Santan & Tonik Rambut Bayam dibuka.
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.
**********************************************************

Read More
Stokin terbaru  Vken Khas untuk penjagaan kaki atau pun #foot_care untuk pesakit #DIABETES dan #GOUT


Ciri ciri STOKIN VKEN FOOT CARE SPECIAL.

Size:

Lebih BESAR di bahagian atas (pangkal betis) untuk memberikan #keselesaan kerana kadang kadang kaki pesakit Diabetes atau Gout mudah bengkak. Bahagian ruang jari jari juga sedikit lebar.

Material:

Bahan yang digunakan masih sama tetapi bahagian atas kaki Stokin lebih licin dan lembut. Bahagian bawah Stokin hingga ke bahagian atas jari masih tebal dan sedikit "#spongy".  SANGAT SELESA!

Bagaimana Produk Vken membantu pesakit Diabetes?


1) Infra merah Jauh (SIJ) dapat memecahkan gula yang lebih dalam darah.

2) Gula yang mungkin dalam bentuk crystal  dipecahkan dan bertukar kepada bentuk cecair

3) Bilamana ia dapat dipecahkan dalam bentuk halus atau cecair, maka lebih senang dibuang oleh badan kita.

4) Dari segi membuang toksik daripada badan, air memain peranan yang penting iaitu minimum 3 litre untuk orang biasa.

Catatan:
Seperti garam urik acid (Gout) yang ada di dalam darah ia  berbentuk crystal dan pepejal  maka agak susah untuk dikeluarkan, kita perlukan masa yang agak panjang untuk mrnghancurkannya.

Order sekali sahaja sepasang footcare boleh pakai seumur hidup. JIMATKAN.

#jomsihat
#jomsihatbersamavken
#sayYestoVken



*********************************************************
Anda sayang rambut anda? Mahu Bebas Kelemumur? Rambut Luruh? Rambut Gatal? Kusut? Jom Tukar ke Produk Organik. Bebas Bahan Kimia Berbahaya. Shampoo Santan dan Serum Tonik Bayam adalah terbaik.
Page FB : Shampoo Santan ->>Klik Sini  atau
Page FB :Tonik Rambut Bayam Nurul Gold Utara
Pendaftaran Agent/ Dropship Shampoo Santan & Tonik Rambut Bayam dibuka.
Info Kesihatan
Page  FB : Stokin Vken Utara
Jom Sihat Bersama Vken
Hubungi 0192668244.
**********************************************************
 


Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama