TERENGGANU : HARI TERAKHIR DI TERENGGANU

Pagi ni kami terus check out dari Sumai.



NASI DAGANG ATAS TOL

Niat di hati kami nak breakfast kat restoren Nasi Dagang Atas Tol, sekali buka fb cek time, tutup hari ni rupanya. 

Kecewa jugaklah, last kami ke Nasi Fauzi kerabu. Memang plan nak repeat juga kat sini lepas makan nasi dagang atas tol.

Patutlah Mr. Zamri terkejut ya..asyik makan ja, selera besar katanya.


KEROPOK LEKOR DI PERKAMPUNGAN KAMPUNG LOSONG

Lepas makan, misi kami adalah mencari keropok lekor.

Jadi kami terus ke Kampung Losong, kebetulan memang lalu kut sini pun bila balik ke Kedah. 
Ikut ja dalam fb atau waze. Sini memang banyak kedai, cuma tak pasti yang mana paling okay.

Cari ja, memang banyak pilihan.


Dah selesai, kami terus pulang ke Kedah...

Malam jugaklah sampai, hujan lebat menemani kami sepanjang jalan.


Babai Terengganu. See u next time.

Lupa nak amik nama masjid ni , selesa sangat



Alhamdulillah, selesai posting tentang Terengganu

You Might Also Like

0 comments